Micii edili

Vineri, 21.05.2010, elevii Şcolii cu clasele I-VIII nr. 4  „Mircea Eliade” Cernavodă au ecologizat zona de la periferia oraşului, pe care doresc să o transforme într-un loc legal pentru picnic.

Sub îndrumarea doamnei director Alexandrina Nuţu, elevii au colectat selectiv deşeurile – hârtie, plastice şi refuzuri-activitate ce se înscrie în cadrul unei campanii de educare şi conştientizare eco-civică.

Echipa „Micii edili”, formată din 20 de elevi ai claselor a V-a A şi a VI-a B, şi-a propus să promoveze un comportament civilizat în natură si să obţina sprijinul cernavodenilor pentru păstrarea curăţeniei în spaţiile în care aceştia merg la picnic.

 

Acest site web nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Raspunderea privind corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana în România, ca si pentru informatii detaliate privind statutul de membru al României în Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Reprezentantei Comisiei Europene în România.