Ecologizare mai

Sâmbătă, 8 mai 2010 elevii claselor I B şi a VII-a B de la Şcoala “Mircea Eliade Cernavodă” şi ai claselor a VI-a B, a VII-a B de la Şcoala nr.2 Cernavodă au desfăşurat o acţiune de ecologizare a zonei limitrofe oraşului Cernavodă.

Actiunea cu tema “Fii responsabil! Ecologizeaza! Recicleaza!”, organizata de profesor Soare Luminiţa, a avut ca obiective  adoptarea unui mod de viaţă sănătos prin mişcare în aer liber şi odihnă activă, conştientizarea pericolelor pentru natură create de deşeurile nedegradabile si reducerea efectelor poluării asupra naturii prin reciclarea produselor din hartie şi plastic adunate din mediul înconjurator.

Cei 32 de elevi s-au deplasat cu bicicletele in zona limitrofa orasului si sub indrumarea  prof. Budeanu Oana, prof. Inv. primar Curca Alina, prof. Dunaev Margareta si alaturi de 7 parinti au colectat selectiv deseurile: hartie, plastic, aluminiu, sticla, resturi menajere, iar cestea au fost transportate la centrul de colectare a deşeurilor.

 

Acest site web nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Raspunderea privind corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana în România, ca si pentru informatii detaliate privind statutul de membru al României în Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Reprezentantei Comisiei Europene în România.