Ecologizare şcoala nr. 1

E sănătos să fii verde! Protejaţi natură pentru un mediu nepoluat!

În anul şcolar 2009-2010 colectivul de cadre didactice şi elevii  Şcolii Generale nr.1 “I.D. Chirescu” Cernavodă au derulat o serie de acţiuni de ecologizare a unor zone din oraş, a curţii şcolii şi a cartierului în care este amplasată şcoală.
Acţiunile derulate sub siglă “E sănătos să fii verde! Protejaţi natură pentru un mediu nepoluat!” au fost iniţiate de profesor Ruse Livia- coordonator de proiecte şi programe în cadrul şcolii şi au avut că obiective conştientizarea pericolelor pentru natură create de deşeurile nedegradabile, reducerea efectelor poluării asupra naturii prin reciclarea produselor din hârtie şi plastic adunate din mediul înconjurător şi creearea deprinderilor de colectare selectivă a deşeurilor.
Ziua Pământului -22 aprilie şi Ziua Mondială a Mediului-5 iunie au constituit prilej de iniţiative didactice şi acţiuni de ecologizare.

 

Acest site web nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Raspunderea privind corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana în România, ca si pentru informatii detaliate privind statutul de membru al României în Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Reprezentantei Comisiei Europene în România.